SON DAKİKA

En Son Nokta

AK Parti İstanbul Teşkilatları, Sapanca Kampı’nda

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

AK Parti İstanbul Teşkilatları, Sapanca Kampı’nda
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.178 kez okundu.

AK PARTİ’nin yerel seçimler öncesi değerlendirme ve istişare toplantıları sürüyor. Geçen hafta AK PARTİ genel merkezinin Kızılcahamam’da düzenlediği kamptan sonra bu hafta sonu da AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı Sapanca’da kampa girdi. Sapanca Güral Otel’de dün başlayan 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, genel başkan yardımcısı Vedat Demiröz, milletvekilleri, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları temsilcileri katıldı.

İki gün sürecek toplantıda Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk da bir sunum gerçekleştirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın ev sahipliğindeki kampa, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İstanbul milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve belediye başkanları katıldı.

Bayram Şenocak, burada yaptığı konuşmada, “İstanbul teşkilatları olarak daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 3 gün sürecek kamp sürecinde teşkilat mensupları olarak önümüzdeki sürece dair istişare ve değerlendirmelerde bulunacağız. İstanbul teşkilatları olarak gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme kampımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.