SON DAKİKA

En Son Nokta

AK Partili İsmail Göksel hayatını kaybetti

23. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili İsmail Göksel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Partili İsmail Göksel hayatını kaybetti
Kategori: Genel - Bu haber 244 kez okundu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin kanaması geçirip yoğun bakım ünitesine yaşam mücadelesi veren İsmail Göksel hayatını kaybetti.

Yarın 11.00’de Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yapılacak törenin ardından Göksel, ikindi namazı sonrası  Niğde’nin Hacıabdullah Kasabası’nda toprağa verilecek.

İSMAİL GÖKSEL KİMDİR?

İsmail Göksel, 23 Mart 1952’de Niğde Hacıabdullah Köyü’nde doğdu. Babasının adı Mevlüt, annesinin adı Behiye’dir.
Hâkim ve Avukat; Kara Harp Okulu, Topçu ve Füze Okulu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Kıta komutanlıkları yaptı. Askeri Hâkim, Savcı, Kara Harp Okulu öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. Hâkim Yarbay olarak, Ankara Mamak 4. Kolordu Askeri Savcılığı görevinde bulundu. Serbest Avukat olarak çalıştı. Niğde Vakfı ve 1972’liler Vakfı’nın kurucusu ve yöneticisi olarak görev yaptı.

İyi derecede İngilizce bilen Göksel, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.