SON DAKİKA

En Son Nokta

Nihat Tanrıkulu: Avcılar AK Parti ailesi ile tanışacak

Cumhuriyet Halk Parti’li Belediye Başkanı’nın başarısız yönetimi yüzünden hizmetten yoksun kalan Avcılar Halkı, AK Parti Adayı Nihat Tanrıkulu olduğu takdirde hem oy vereceklerini hem de yakınlarından oy isteyeceklerini belirtiyor…

Nihat Tanrıkulu: Avcılar AK Parti ailesi ile tanışacak
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.536 kez okundu.

Avcılar İlçesi’nde seçim heyecanı çok önceden başladı. Daha önceki seçimlerde aday tercihi yüzünden seçimleri kaybeden AK Parti, bu sefer ince eleyip sık dokuyor.

Nokta atışı yapmak isteyen partinin bu konudaki karar mercihi ciddi saha çalışması yapıyor.

AK Parti’nin alamadığı bir ilçe olan Avcılar’da AK Parti dışında CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP’den oy alacak bir isim aday gösterilmek isteniyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla üç milyon dolarını bozdurarak tüm dikkatleri üzerine çeken Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Avcılar’da yapılan kamuoyu araştırmalarında aday gösterilir ise AK Parti oyları dışında da alacağı oylarla kazanacak bir isim olarak konuşuluyor.

30 yıllık Avcılarlı olan Nihat Tanrıkulu, Avcılar’ın kozmopolit bir ilçe olduğunu, geride bırakılan 5 yıl içerisinde başarısız bir belediye başkanı ve başarısız bir belediye ile karşı karşı olduklarını, seçmen profiline baktıklarında kendisinin hepsini kucaklayacak bir duruşu olduğunu ve görev verildiği takdirde Allah’ın izniyle seçimleri kazanıp Avcılar Belediyesi’ni AK Parti saflarına katacağının sözünü verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.