SON DAKİKA

En Son Nokta

Beylikdüzü’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erbakan Hoca bunları yanında tutmazdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü mitinginde yaptığı konuşmada, ‘Sivas’ta hızlı trene ne gerek var’ diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel karamollaoğlu’na tepki göstererek, “Rahmetli Erbakan olsa Hoca bunları yanında tutmazdı” dedi.

Beylikdüzü’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erbakan Hoca bunları yanında tutmazdı
Kategori: Genel - Bu haber 252 kez okundu.

Partisinin Beylikdüzü mitiginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Sivas’ta hızlı trene ne gerek var’ diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel karamollaoğlu’na tepki göstererek, “Rahmetli Erbakan olsa Hoca bunları yanında tutmazdı” dedi.

Erdoğan Beylikdüzü’nde vatandaşlara sesleniyor:

Adaylardan biri olan hanımefendi ne diyor? Bu şehir hastanelerine ne gerek vardı? Ya böyle bir şey olabilir mi? Sağlık bu kadar önemliyken bu hanımefendi bunu anlamıyor. Cehalet çok kötü bir şey. Yanında prof’lar var. Onlar da konuşup, bir şeyler anlatıyor.

DETAYLAR GELECEK…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.