SON DAKİKA

En Son Nokta

‘BEYLİKDÜZÜ’NDE TEMİZLİĞE DENİZDEN BAŞLADIK’

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık çevre duyarlılığı projesi olan ‘İyilik yap denize atma’ organizasyonu ile Gürpınar sahilde Dünya Rekortmeni Cem Karabay ile deniz temizliği yaptı. Işık, daha sonra ise Beylikdüzü halkına ‘Ambarlı – Hasırcılar – Yakuplu bağlantı yolunu hizmete açtık’ müjdesi verdi.

‘BEYLİKDÜZÜ’NDE TEMİZLİĞE DENİZDEN BAŞLADIK’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 338 kez okundu.

İlçe Başkanı olduktan sonra Beylikdüzü’nde fark yaratan ve bugüne kadar atanan ilçe başkanları arasında en çok dikkate alınan ve kabul gören isimlerden biri olan Mustafa Necati Işık Beylikdüzü için bir biri ardına önemli açıklamalar yaptı. Temizliğe Beylikdüzü denizinden başladık diyen Işık, Denizden başlayan temizlik kampanyamız, Beylikdüzü ara sokaklarında ki çöp yığınlarına kadar uzanacak ve Beylikdüzü Belediyesi önünde Mart 2019’da milletimizin teveccühüyle nihayete erecektir inşallah’ dedi.

NECATİ IŞIK FARKINI GÖSTERİYOR

Daha sonra sosyal medya hesabından bir müjdeyi daha Beylikdüzü halkı ile paylaşan Mustafa Necati Işık, ‘Bir Ak Parti hizmeti olan Ambarlı – Hasırcılar – Yakuplu bağlantı yolunu hizmete açtık. Beylikdüzü Belediyesi’nin, Yakuplu Mahallesinde ki komşularımızın taleplerine cevap vermemesi neticesinde projesini başlattığımız ve açılışını yerinde incelediğimiz hizmetten dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal’a komşularımız adına şükranlarımı sunarım’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.