SON DAKİKA

En Son Nokta

BU ÇAMUR GENÇ BAŞKANA YAPIŞMAZ

CHP’nin Küçükçekmece’deki en güçlü belediye başkan aday adaylarından Burçin Baykal hız kesmeden çalışmalarına devam ederken, iftiralar da peşi sıra geliyor. Olmayan isimlerle, olmayan belgelerle, sahte web siteleri üzerinden haber yapan bir grup, CHP’nin Küçükçekmece’yi almasını engellemeye çalışıyor.

BU ÇAMUR GENÇ BAŞKANA YAPIŞMAZ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 214 kez okundu.

4 buçuk sene boyunca Avcılar Belediye Başkan Yardımcılığını başarı ile sürdüren, bölge halkı ve esnafı tarafından oldukça sevilen Burçin Baykal, daha seçim süreci başlamadan çalışmalarına başlamış ve Küçükçekmece için kolları sıvamıştı. Baykal’ın kararlı ve istikrarlı çalışmalarını gören bir takım şer odakları, vakit kaybetmeden karalama kampanyasına başladı. Önce dedikodu kazanı çalıştırılıp parti için itibarsızlaştırma operasyonu denendi, başarılamadı. Ardıdan kulağa fısıldanan iftiralar yüksek sesle konuşulmaya başlandı, şimdi ise olmayan isimlerle, olmayan belgelerle, sahte web siteleri üzerinden ısmarlama iftira haberler yaptırılıyor.

DEDİKODU HABERCİLİKTE KAYNAK DEĞİLDİR!

Ulusal bir gazetenin ismini yasa dışı bir şekilde kullanan bir operasyon web sitesi, yaptığı iftira haberde “Baykal’ın bu ihaleden kısa bir süre sonra belediyeden ayrılması bir sürü dedikoduyu da beraberinde getirdi” sözlerine yer verdi. Gazetecilik ahlakından zerre nasibini almamış, gazeteci olup olmadıkları bile meçhul olan bu isimsiz grup, ‘dedikoduları beraberinde getirdi’ ifadesinin gazetecilik için bir belge ve kaynak niteliğinde olmadığını bilmiyor mu?

CHP KAZANSIN DİYE ÇALIŞMAK, SAÇMAK MI?

Muhtar adaylarından, belde belediye başkan aday adaylarına kadar küçükten büyüğü tüm aday ve aday adaylarının elini taşın altına koyduğu, kazanmak için belli bir bütçe ayırdığı yerel seçim sürecinde, Baykal’ın pankart astırması, ilan vermesi iftiracı web sitesinde “Para saçıyor” başlığıyla yayınlanıyor. Mesnetsiz iddialar ve çamur at izi kalsın zihniyetiyle “Parayı çöpten mi buldu” tarzı akıl dışı sorularla seçim sürecini manipüle etmeye çalışan bu isimsizler, en çok zararı ise Baykal’ın şahsına değil, CHP’nin Küçükçekmece’yi alma ihtimaline veriyor. Kulislerde artık yüksek sesle dillendirilen “Küçükçekmece’yi kazansa kazansa Burçin Baykal kazanır” sözleri ‘birilerini’ çok rahatsız etmişe benziyor.

BU İFTİRA HABERLER KİMİN ESERİ?

En çok merak edilen sorulardan biri ise bu iftiraların arkasında kimlerin olduğu… Ulaştığımız isimler bu iftiraların parti içindeki CHP’nin Küçükçekmece’de kazanmasını istemeyen bir takım truva atları olduğunu söylüyor. Bazı isimler ise haberlerin CHP dışından yaptırıldığını, CHP’nin Baykal ile Küçükçekmece’yi kazanma ihtimali arttıkça önlem olarak bu tarz iftira haberleri yaptırıldığı söylüyor. Bu ahlak dışı, mesnetsiz iddia ve iftiraların atılması talimatını kimlerin verdiği, kimlerin hazırladığı, kimlerin servis ettiği henüz bilinmezken, bilinen tek bir gerçek var o da Burçin Baykal’ın gümbür gümbür geldiği gerçeği. Unutulmamalı ki gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.