SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’YE TECRÜBELİ ADAY! ‘ATAKAN ÇİFTÇİ’

CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Atakan Çiftçi Belediye Başkanlığına aday olduğunu bu hafta kamuoyu ile paylaşacak. Çiftçi, önceki gün yapılan örgüt toplantısında adaylığını partilileriyle paylaşmıştı.

CHP’YE TECRÜBELİ ADAY! ‘ATAKAN ÇİFTÇİ’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 743 kez okundu.

CHP Esenyurt’un sevilen ismi belediye meclis üyesi Atakan Çiftçi, Cuma günü sona erecek belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu bu hafta içi gerçekleştirerek kamuoyu ile paylaşacak.

Esenyurt Belediyesi meclis üyeliğinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve partilileri tarafından takdir gören bir isim olan Çiftçi’nin belediyedeki tecrübesi ise dikkat çekiyor.

BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLEN BİR İSİM

Atakan Çiftçi son 5 yılında meclis üyeliği yaptığı Esenyurt Belediyesini ve belediyeciliği çok iyi bilen bir isim.

CHP Gençlik Kollarında başlayan siyasi yaşantısında, mahalle başkanlığı, seçim koordinasyon sorumluluğu gibi görevlerde bulundu.

20 yıllık Mimar olan Atakan Çiftçi belediyeciliği iyi bilen bir siyasetçi olduğunu belediye meclis üyeliğinde ki performansıyla gösteriyor.

Daha önce Esenyurt Belediyesi’nde Fen İşlerinde koordinatörlük, İmar ve Yapı Denetim Müdürlüklerinde 7 yıl şeflik yapan Çiftçi, belediye meclis üyeliği döneminde İmar, Denetim ve Çevre Komisyonlarında görev yaptı.

CHP’de geçen hafta 12 Ekim itibari ile il ve ilçe başkanları ve CHP’li yöneticiler istifa ederek adaylık başvurularını partiye yapmıştı.

19 Ekim kadar ise diğer örgüt mensupları için son tarih. Bu tarihe www.aviatoroyna.info kadar CHP’li seçilmiş yöneticiler başvurularını yapabilecek.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.