SON DAKİKA

En Son Nokta

DOSTLUK GURUBU SEVENLERİ VEFA BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Büyükçekmece dostluk gurubu Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt İlçesi’nde ki dostlarını yemekte bir araya getirdi.

DOSTLUK GURUBU SEVENLERİ VEFA BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 910 kez okundu.

Işıldak Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe Milletvekili Nurettin Nebati, tarihçi yazar Prof. Ahmet Şimşirgil, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Beylikdüzü eski belediye başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık ve yönetim kurulu üyeleri, Avukat Kadir Çakır, Esenyurt ENSAR Vakfı Başkanı Harun Özer ve yönetimi, Halis Kahriman, Tarkan Burçak Uygun ve yüzlerce dostluk gurubu gönüllüsü katıldı.

Terip Komitesi Başkanlığını eski Refah Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Kerem Koçyiğit’in yaptığı Dostluk Gurubu buluşmalarında mikrofonda misafirlerine seslenen bir birinden önemli isimler 24 Haziran seçiminin önemine vurgu yaparken, bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a gece gündüz demeden büyük destek verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.