SON DAKİKA

En Son Nokta

ENGELLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Avcılar Engelliler Derneğinin her hafta düzenlediği eğlence etkinliğinin bu haftaki misafiri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak oldu. Engelliler ve aileleri, Başkan Toprak ile birlikte doyasıyla eğlenerek günün tadını çıkardı.

ENGELLİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 206 kez okundu.

Toprak Ana lakabıyla bilinen Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak,  engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte Avcılar Engelliler Derneği’nde bir araya geldi. Tek tek ailelerin isteklerini ve görüşlerini dinledi.

Engelsiz Kent Avcılar

‘’Engelli bireylerin coşkusuna ortak olan Başkan Toprak “ Avcılar’ın bir bütün olarak Engelsiz Kent haline gelmesi için çalışmalarımız devam etmekte. Bizim bir sloganımız var o da ‘’Önce İnsan’’.  Belediye olarak engellilerimiz ve ailelerimizle zaman zaman bu tür etkinliklerde de bir araya geliyoruz. Yılın diğer zamanlarında da biz engelli bireylerimizin evde bakımını ve temizliğini yapıyoruz, malzeme ihtiyacını alıyoruz. Onların eğitimlerini, sosyalleşmelerini ve aktivitelerini düzenliyoruz. Kendilerini iyi hissetmeleri bizim için çok önemli. Yoğun mesaimizin arasına bir parça neşe katan dernek üyelerine ve bu güzel moral etkinliğini düzenleyen AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar’a teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.