SON DAKİKA

En Son Nokta

ENGELSİZSİNİZ VAKFI ADIYAMAN’DA YETİM VE ENGELLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU!

Engelsizsiniz Vakfı gönüllüleri Kurban Bayram’ı öncesi Adıyaman’daki ihtiyaç sahibi ailelerle buluştu. Gönüllüler paylaşmanın hazzını yaşarken, bayramı buruk geçirecek olan çocuklarında dağıtılan kıyafet yardımlarıyla yüzleri güldü. Engelsizsiniz Vakfı bir günde Adıyaman’ın iki farklı bölgesindeki programlarla yetim ve engelli çocuklara bayramlık dağıttı.

ENGELSİZSİNİZ VAKFI ADIYAMAN’DA YETİM  VE ENGELLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU!
Kategori: Genel - Bu haber 441 kez okundu.

Programlarda açıklama yapan Engelsizsiniz Vakfı Başkanı Bahattin Demir, “Bizim için sınır yok, hangi coğrafyada hüzün varsa kalbine dokunulması gereken bir çocuk varsa biz orda oluruz. Adıyaman’ın 5 ilçesinde yetim ve engelli çocuklarımızla buluşmanın mutluluğunu anlatacak tek bir satır yok. Engelsizsiniz Vakfı olarak Türkiye’nin her bir yerindeki bütün çocuklar bizimde çocuklarımız” diye konuştu.

Yetim Çocukların Bayramlık Sevinci!

Vakıf ilk organizasyonu İHH Adıyaman iş birliği ile gerçekleştirdi. Sonra program ise Kahta’daki Bedensel Engelliler Derneği ile beraber düzenlenen etkinlik ile devam etti.

İHH ile beraber düzenlenen ve Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Engelsizsiniz Vakfı Başkanı Bahattin Demir, İHH Adıyaman Şubesi Başkan Vekili Fadıl Akkuş, vakıfsever iş adamı Salih Kaya, derneklerin yöneticileri, yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

İHH Adıyaman Şube Başkanvekili Fadıl Akkuş ise, İnsani Yardım Derneği Adıyaman Şubesi olarak Adıyaman’daki ihtiyaç sahipleri kişilerin yanlarında olduklarını söyledi.
Akkuş, “Son beş yıl içerisinde 248 yetim çocuğumuza düzenli olarak hem bayramlık hem de gıda yardımı yaptıklarını ifade ederek, “Yetim çocuklarla birlikte ailelerini de ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bunların yanında çocukları topluma kazandırılması konusunda da yardım ediyoruz. Özellikle eğitim konusunda gönüllü hocalarımız tarafından çocuklara eğitim veriliyor. Kıyafet eşofman ve ayakkabı yardımında bulunduk” şeklinde konuştu.

“Bayram Şenliği” Konvoyu Kahtadaydı!

Kahta Bedensel Engelliler Derneği iş birliği ile düzenlenen ve Kahta Belediyesi Mirza Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen etkinliğe ise başta Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak olmak üzere birçok siyasi katıldı. Engelli çocukların aileleriyle birlikte katılım sağladığı etkinlik tam bir şölen havasında geçti.

Programda açıklamada bulunan Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, “Bizim hayattaki tek gayemiz; etrafımıza baktığımız zaman mutlu insanlar görmek. Biz bugün bu güzel buluşmaya vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen ve İstanbul’dan Adıyaman’a bizleri unutmayıp gelen Engelsizsiniz Vakfı’na da gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Engelli çocukların sevinci görülmeye değerdi

  1. Gün Güven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli çocuklarla buluşan vakıf, buradaki öğrencilere de bayramlıklarını hediye etti.

Güven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Ali Karınca, “ Bayramları anlamlı kılan çocukların mutlu olmasıdır. Biz gönlünü emeğini ortaya koyan çocukları mutlu etmek adına yapılan bu etkinlikte emeği geçen herkese minnettarız. “diye konuştu.

Engelsizsiniz Vakfı Gölbaşı ve Besni’de!

Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi ve Besni Belediyesi Besni Gönüllü Engelliler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen son 2 etkinlik ile “Bayram Şenliği” son  buldu. Bayramlıklarına kavuşan çocukların sevinci görülmeye değerdi. Programlara; Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Politikalar Müdürü, iş adamı Salih Kaya, Ali Karınca, Tuncay Okutan, Sema Okutan ve Ali Kemal Karınca da katılım sağladı.

1000 Çocuk Bayramlığına Kavuştu

Engelsizsiniz Vakfı Başkanı Bahattin Demir ise engelli vatandaşlara yönelik desteğin sürdürüleceğini belirterek, “Vakıf olarak engelli vatandaşlarımız yönelik desteğimiz sürecek. Biz iş adamlarının desteği ile bu yardımları yapıyoruz. Onlar bizim gizil kahramanlarımızdır. İsimlerini vermek istemeyen tüm gizli kahramanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bayram öncesi burada düzenlediğimiz  program ile yaklaşık 1000 engelli ailemize kıyafet yardımındı bulunduk. Bu vesile ile şimdiden herkesin bayramını şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.