SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan ‘Bunların geçmişi bu’ diyerek fotoğrafı gösterdi

Partisinin Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IMF defterinin kapatıldığını belirterek, geçmişte Marshall yardımlarının alındığı dönemde eski Başbakan İsmet İnönü’nün elinde ABD bayrağı taşıdığı fotoğrafı gösterdi.

Erdoğan ‘Bunların geçmişi bu’ diyerek fotoğrafı gösterdi
Kategori: Genel - Bu haber 255 kez okundu.

Partisinin Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IMF defterinin kapatıldığını belirterek, geçmişte Marshall yardımlarının alındığı dönemde eski Başbakan İsmet İnönü’nün elinde ABD bayrağı taşıdığı fotoğrafı gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘CHP’nin geçmişi ekonomik sabıkalarla doludur. Meşhur Marshal yardımı meselesi var. Bu yardımın öncülerinden bir tanesi de İnönü’dür. İnönü’nün o işe bağlılığı o kadar yüksektir ki, burada İnönü’yü görüyorsunuz. Elindeki bayrak Türk bayrağı değil, Amerikan bayrağı. Bunların geçmişi bu dün neydiki bugün ne olacak. Bunu elinde niye taşıyor, Bu bir teşekkürname bunun için taşıyor.’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.