SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’TA YETİŞTİ MİLLİ TAKIMA ALINDI

Esenyurt İlçesi’nde kurulan ve mücadele ettiği liglerde başarılı performans sergileyen Esenyurt Engelli Gücü Spor Kulübü milli takıma oyuncu verme mutluluğunu yaşıyor.

ESENYURT’TA YETİŞTİ MİLLİ TAKIMA ALINDI
Kategori: Genel - Bu haber 213 kez okundu.

 

Esenyurt Engelli Gücü Spor Kulübü Başkanı Olcay Yıldız yaptığı açıklamada, ‘Kulüp olarak milli takıma ilk sporcumuzu gönderiyoruz. 12 yaşındaki sporcumuz Mehmet Hazar’ı 18 yas altı Milli Takımı ile İtalya’ya gönderiyoruz. Pasaport işlemlerimiz ve tüm hazırlıklarımız tamam. Şimdi sırada Ankara’da yapılacak olan Milli Takım kampı, ve ardından İtalya. Minik sporcumuza başarılar diliyorum.

Bizleri bu süreçte yanlız bırakmayan her türlü ihtiyaçlarımızı karşılayarak samimiyetle destek veren,
Başta Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Alatepe’ye, Başkan Yardımcılarımıza ve Birim Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Spor kulübümüz yönetim kadrosuna, Mehmet’i sabırla yetiştiren takım hocalarımıza, takım arkadaşlarına ve takım kaptanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.