SON DAKİKA

En Son Nokta

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI ESENYURT’TA

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadını gezen UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri Galatasaray şampiyonlar ligi maçlarının bu statta oynanmasına karar verdi.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI ESENYURT’TA
Kategori: Genel - Bu haber 1.023 kez okundu.

Esenyurt Uluslar arası futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligine ev sahipliği yapıyor.  UEFA Yetkililerinin dün yaptığı tespitler neticesinde uluslararası kriterlere uygun görülen Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray U 19 takımı için ev sahipliği yapacak.

Esenyurt Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Ocak tüm futbol severleri U 19 Şampiyonlar Ligi maçına davet ederken, Esenyurt’un Şampiyonlar Ligi’ne her anlamda hazır olduğunu belirtti.

Ocak, ‘Galatasaray futbol takımı şampiyonlar ligi maçlarını bu statta oynayacak. UEFA yetkilileri stadımızı onaylandı. Stadımızı çok beğendi. Zemini en kaliteli statlardan olduğunu söyledi. İnşallah daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağız’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.