SON DAKİKA

En Son Nokta

Galatasaraylı Khabib, McGregor’u paramparça etti

UFC hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor ve Rus Khabib Nurmagomedov, UFC’nin 229. etkinliği çerçevesinde Las Vegas’ta bulunan T-Mobile Arena’da karşı karşıya geldi…

Galatasaraylı Khabib, McGregor’u paramparça etti
Kategori: DÜNYA - Bu haber 5.303 kez okundu.

UFC hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor ve Rus Khabib Nurmagomedov, UFC’nin 229. etkinliği çerçevesinde Las Vegas’ta bulunan T-Mobile Arena’da karşı karşıya geldi.

Günlerdir heyecanla beklenen karşılaşmada, Khabib Nurmagomedov rakibi Conor McGregor’u 4. raundda devirdi.

Tüm dünyanın merakla beklediği Khabib Nurmagomedov ile Conor McGregor maçını 4. raund sonunda Khabib’in zaferiyle sonuçlandı. Maçın ardından olay çıkarken görevliler tribünlere uçarak atlayan Khabib Nurmagomedov’u zorlukla sakinleştirdi.

Maç sonrası ringin dışına atlayan Nurmagomedov, rakibi McGergor’un ekibine saldırdı. Büyüyen olaylara salonda bulunan güvenlik görevlileri ve Las Vegas polisi müdahale etti. Conor McGregor’ı ringde büyük üstünlük kurarak yenen Khabib Nurmagomedov, “Conor McGregor dinime hakaret etti, ülkeme hakaret etti, babama hakaret etti. Brooklyn’e geldi ve benim otobüsümü parçaladı. Kimse, bir diğerinin dinine, ülkesine hakaret edemez” dedi.

Nurmagomedov maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında Putin’in kendisini arayarak, “Seninle gurur duyuyorum” dediğini de aktardı.

Öte yandan Rus Nurmagomedov ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Rus sporcunun Galatasaraylı olduğu anlaşılırken çocukluk ve gençlik yıllarında Galatasaray formasıyla verdiği pozlar, Galatasaraylı taraftarların McGregor karşısında onun tarafının tutulmasına sebep oldu.

İşte o fotoğraflar:

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.