SON DAKİKA

En Son Nokta

HAYVAN SEVGİSİ VE GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’ndeki ormanlık alanda dört bacağı ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan yavru köpeğin ölümü büyük üzüntü yarattı. Yaşam hakkının sadece insanlar için değil hayvanlar için de oldukça önemli olduğunun bilincinde olan Beylikdüzü Belediyesi, hayvan haklarına saygılı bir belediyecilik zihniyeti içinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

HAYVAN SEVGİSİ VE GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 346 kez okundu.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’nın Sapanca İlçesi’ndeki ormanlık alanda dört bacağı ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan yavru köpeğin ölümü ardından incelemeler devam ediyor. Yaşanan bu talihsiz olayın büyük üzüntü yarattığını söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, hayvanları koruyan ve sahip çıkan Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, öncelikli hedeflerinin sokakta yaşayan ve bakıma muhtaç olan hayvanlara daha donanımlı bir barınma imkânı sunarak ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirtti.

Felçli ve hasta hayvanlar için tedavi imkânı

Hayvanlar için oldukça konforlu rehabilitasyon merkezlerinden; kedi evlerine, hayvan bakım ünitelerinden; sahiplendirilme işlemlerine kadar birçok alanda hizmet verdiklerinin altını çizen Tunçel, “Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak ayrıca ilçemizde bulunan felçli ve tedaviye ihtiyaç duyan hayvanlarımız için de kurduğumuz çok kapsamlı ünitelerimiz mevcut.” şeklinde konuştu.

400 hayvan sahiplendirildi

Hayvan haklarını koruyan ve sahip çıkan bir kurum olarak öne çıkan Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 2017 yılından bugüne 2 bin 350 sokak hayvanını tedavi ederek 400 hayvanın sahiplendirilmesini sağladı. Ayrıca 2 bin 290 hayvanın kuduz aşısı yapılarak bin 780 tanesinin de kısırlaştırma işlemi yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.