SON DAKİKA

En Son Nokta

İlker Aycı evlendi şahitliğini Erdoğan yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın düğününe katıldı. Aycı, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle Tuğçe Saatman ile evlendi.

İlker Aycı evlendi şahitliğini Erdoğan yaptı
Kategori: Genel - Bu haber 465 kez okundu.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver’in kızının nikah şahitliğini yaptı. Erdoğan bu törenin ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın düğününe katıldı. Aycı, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle Tuğçe Saatman ile evlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylikdüzü’nde hasta ziyaretinde bulunduktan sonra Bakırköy Yeşilköy’de bulunan bir otele geçti. Erdoğan burada Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver’in Kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel çiftinin nikah törenine katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver kızının nikahını kıyarken Erdoğan da Bilge Betül Suver’in nikah şahitliğini yaptı.

İLKER AYCI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan dana sonra Beşiktaş’taki Esma Sultan Yalısı’na geçti. Erdoğan burada Tuğçe Saatman ile evlenen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın düğününe katıldı.

Aycı’nın nikah şahitliğini de yapan Erdoğan yarım saat kaldıktan sonra Esma Sultan Yalısı’ndan ayrılarak Kısıklı’daki evine geçti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.