SON DAKİKA

En Son Nokta

İSTANBUL DOKTORUNU BEKLİYOR

AK Parti’de İstanbul teşkilatlarının kurucusu olarak bilinen ve bu nedenle ‘Teşkilatların abisi’ diye anılan İstanbul eski il başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia ediliyor.

İSTANBUL DOKTORUNU BEKLİYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 209 kez okundu.

AK Parti’nin İstanbul’da altın çağlarını yaşatan isimlerin başında gelen eski il başkanı, Sağlık Bakanı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak geçiyor. 2002 – 2007 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak görev yaptığı sürede büyük takdir gören ve teşkilat yapısında sağladığı başarı ile dikkatleri üzerine çeken Müezzinoğlu, partisine İstanbul’da büyük başarı kazandırmıştı.

Muhalefet partilerinin bile 2002 – 2007 yılları İstanbul ve Türkiye’de AK Parti’nin projeleriyle ülkeye çağ atlattırdığını kabul ettiği dönemlerde İl Başkanlığı yapan Müezzinoğlu, İstanbul’un 39 ilçesinde sağlıklı ilçe teşkilatları yapısı oluşturmuştu. O dönem il ve ilçelerde görev yapan birçok yönetici bugün Türkiye’nin önemli kurumlarında yöneticilik yaparken, kendi ticari hayatını sürdürenlerin ise şirketlerinde başarı yakaladıkları görülüyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.