SON DAKİKA

En Son Nokta

KÜÇÜKÇEKMECE YAZ SPOR OKULLARINA HAZIR

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunacak.

KÜÇÜKÇEKMECE YAZ SPOR OKULLARINA HAZIR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 227 kez okundu.

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla hizmet veren Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları başlıyor.

6-14 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanabileceği okullarda 19 branşta(futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, badminton, tenis, karate, taekwondo, cimnastik, binicilik, aikido, güreş, judo, geleneksel okçuluk, atletizm, futsal, satranç ve bisiklet  ) uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

MÜRACAATLAR SPOR KAYIT MASASINA

Sporseverler, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı A kapısından spor masasına müracaat ederek, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve veli muvafakatnamesi ile başvurularını gerçekleştirebilirler. Yaz spor okullarına 444 4 360 (dahili 7997) nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.