SON DAKİKA

En Son Nokta

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ZABITA ARTIK GİNGER’LI

Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri artık Ginger araçlarla hizmet verecek. Bu sayede vatandaşların istek ve şikayetlerine daha hızlı ve kolay cevap verilecek.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ZABITA ARTIK GİNGER’LI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 599 kez okundu.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek insanı ön planda tutan Küçükçekmece Belediyesi, bu konudaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 7 gün 24 saat aralıksız Küçükçekmeceli vatandaşlar için çalışan Küçükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri artık Ginger denilen araçlarla daha hızlı ve pratik bir şekilde hizmet verecek.

ÇOK DAHA HIZLI VE TASARRUFLU

Bu kapsamda Hürriyet Caddesi’nde gerçekleşen teslim töreninde zabıta ekiplerine Ginger  araçlar dağıtıldı. Ginger  araçlarla ilk denetimlerine çıkan zabıtalar teftişte bulundu. Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde olay yerine intikal eden zabıta ekiplerinin Ginger’ larla dolaşması ise renkli görüntüler oluşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında son teknoloji araçlarla vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor. Ayrıca Online Tombala Nasıl Oynanır yakıtlı araç kullanmak yerine elektrikli Ginger’larla tasarruf da edilmiş olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.