SON DAKİKA

En Son Nokta

MAZELLO MOBİLYA’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Avcılar Üniversite Mahallesi yan yol üzerinde açılan Mazello Mobilya’nın açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Mobilyaları ve dekorasyonu ile dikkat çeken mağazanın açılışını ünlü fantezi sanatçısı Cengiz Kurtoğlu, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, şarkıcı Küçük İbo, işletmenin sahibi Halil Ökdem birlikte yaptı.

MAZELLO MOBİLYA’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Kategori: Genel - Bu haber 1.330 kez okundu.

Üniversite Mahallesi yan yol üzerinde açılan Mazello Mobilya’nın açılışı ünlü isimlerin kurdeleyi kesmesiyle gerçekleşti.

Mobilya çeşitleri, dekoratif ürünleri ve farklı konseptiyle dikkat çeken Mazello Mobilya’nın açılışını ünlü Arabesk ve Fantezi Müzik sanatçısı Cengiz Kurtoğlu, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, şarkıcı Küçük İbo ve işletmenin sahibi Halil Ökdem birlikte gerçekleştirdi.

Açılışa katılanlara yönelik hoş geldin konuşması gerçekleştiren ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, ‘Tüm misafirlerimiz hoş geldi. Çok değer verdiğim insanlar yeni yatırımlarıyla hizmet sektöründe büyümeye devam ediyorlar.  Bu dönemde yatırım yapmak cesaret ister. Onları canı gönülden tebrik ediyorum’ dedi.

Cengiz Kurtoğlu ile aynı mekanın açılışını gerçekleştirmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Kaymakam Hulusi Doğan, ‘Cengiz Kurtoğlu ile birlikte bu önemli mağazayı açmak beni onurlandırdı. Evde mutlu olmak her şeyin üstesinden gelmeyi sağlar. Evlerin mutluluğu da mobilya mağazalarından geçer. Mobilyalar, mutfak ürünleri, dekoratif ürünler ile gerçekten Avcılar’a yakışır bir mağaza olmuş. Mükemmel bir konsept var. Bu dönemde bu girişimde bulunmak gerçekten önemli. Katılan ve işletmeyi açan dostlarımızı tebrik ediyorum’ dedi.

Çok sayıda önemli ismin katıldığı açılışa Cengiz Kurtoğlu, Hulusi Doğan ve Küçük İbo’nun yanı sıra İş Adamı İstanbul AK Parti Milletvekili Adayı Ferit İşler, Lüleburgaz AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Kemal Akyol, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.