SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun vefat eden teyzesi Ayşe Memet bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhumenin cenazesi bugün Hacı Ahmet Tükenmez Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Avcılar mezarlığına defnedildi.

MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 356 kez okundu.

Bugün, Hacı Ahmet Tükenmez Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra merhumenin naaşı Avcılar Mezarlığına defnedildi.  Merhumenin cenazesine Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri Sedat Eçin ve Mehmet Kırmızı, Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, AK Partili belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, mahalle muhtarları, STK başkanları, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, merhumenin dost ve akrabaları katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.