SON DAKİKA

En Son Nokta

Muharrem İnce yüzlerce kişiyle genel merkeze yürüyecek!

CHP’li muhalifler, kurultay için toplanan imzaların kabul edilmemesi durumunda 630 delegeyle birlikte Parti Genel Merkezi’ne yürüyecek.

Muharrem İnce yüzlerce kişiyle genel merkeze yürüyecek!
Kategori: Genel - Bu haber 190 kez okundu.

Katıldığı 9 seçimden de yenilgiyle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Muharrem İnce’yi destekleyen delegeler, noter huzurunda imza vererek olağanüstü kurultay istedi.

MUHARREM’İN B PLANI

İmzaların teslim edilmesinin ardından Genel Merkez’den yapılan ilk açıklamada, yeterli sayıya ulaşılamadığı ifade edildi.

Muhaliflerde büyük bir gerilime neden olan bu açıklamanın ardından Muharrem İnce B planını yaptı.

KEMAL’İ DEVİRME YÜRÜYÜŞÜ

CHP’den yapılacak resmi açıklamada; imzaların yeterli bulunmadığı ifade edilmesi durumunda, 630 delege ve tüm muhalifler Genel Merkez’e yürüyecek.

630 DELEGE 22 İL BAŞKANI

CHP içerisinden sızan bilgileri yazan Cumhuriyet, yapılacak basın açıklamasına 630 delegenin yanı sıra 22 il başkanının da katılacağını duyurdu.

CHP’de yaşanan krizin mahkemeye taşınması durumunda partiye kayyım atama tehlikesi de kapıda.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.