SON DAKİKA

En Son Nokta

Muharrem İnce’nin sözlerine Cübbeli Ahmet Hoca’dan cevap geldi

AK Parti’nin “Ne yapsalar boş. Göklerden gelen bir karar vardır” afişine tepkide bulunan CHP’li Muharrem İnce’ye cevap Cübbeli Ahmet Hoca’dan geldi.

Muharrem İnce’nin sözlerine Cübbeli Ahmet Hoca’dan cevap geldi
Kategori: Genel - Bu haber 698 kez okundu.

Muharrem İnce’, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fotoğrafının da yer aldığı Sezai Karakoç’un ‘Ne yapsalar boş. Göklerden gelen bir karar vardır‘ şiir mısralarının bulunduğu afişine tepki gösterirken skandal ifadeler kullandı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Böyle bir din yok arkadaşlar. Göster bakayım kararı, nasıl bir karar bu? Yani Allah’tan karar varmış, öyle söylüyor. Yalana bak. Göklerden gelen bir karar varmış; mail mi geldi, Facebook’tan mı, Twitter’dan mı, nereden geldi?” şeklinde konuştu.

CÜBBELİ AHMET HOCA: BUNLARI KARIŞTIRMAYIN MUHARREM BEY

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Muharrem İnce’nin bu anlaşılamaz sözlerine cevap verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca “Dinden imandan herkes bahsetmeye başladı. Bu din iman para etmeye başladı bu aralar. ‘Göklerden gelen bir karar vardır’ ifadesinde kararı ‘Allah gökte’ demiyor ki. Onu da anlayacak kadar kültürü müsait değil. Çünkü kararlar gökten geliyor. Yani melekler ve Cibril nereden iniyor. Cebrail (a.s.) NASA’nın uzay üssünden inmiyor heralde. İniş nereden olur? İniş göklerden olur. Ama melekler iner. Kaza ve kaderdeki her husus için, Berat gecesinde dosyalar alınır, Kadir gecesinde dosya teslimatı devam eder. Bir senelik olacak hadiseler Beraat gecesinde belirlenir. Onun için ‘Gökten gelen bir karar vardır’ lafı doğrudur. Çünkü Allah’ımız kararını Levh-i Mahfuz’a yazıyor. Levh-i Mahfuz göktedir. Allah’ımızın kararı göktedir. Allah’ımız gökte değildir. Bunları birbirine karıştırmayalım Muharrem Bey.” dedi.

İŞTE İNCE’NİN ELEŞTİRDİĞİ SEZAİ KARAKOÇ’UN ŞİİRİ

Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine

Sevgili
En sevgili
Ey sevgili
Uzatma dünya sürgünümü benim

Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır
Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır
Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır
Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır
Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır
O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır
Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır

Sevgili
En sevgili
Ey sevgili

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.