SON DAKİKA

En Son Nokta

MURAT ALATEPE’DEN 4 KONUDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Ensonnokta.com editörlerine ve Anahtar Gazetesi muhabirlerine önemli açıklamalar yaptı. Alatepe, 4 konuda halka mesajını ensonnokta.com üzerinden verdi.

MURAT ALATEPE’DEN 4 KONUDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 277 kez okundu.

Esenyurt İlçesi’nde yakın zamanda atılan 4 önemli adımla alakalı kamuoyunu bilgilendiren Alatepe, ilçesi için bundan sonra çok güzel ve önemli çalışmaların söz konusu olacağının altını çizdi.

İŞTE ALATEPE’NİN AÇIKLAMALARI

ESENYURT HALKI EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Esenyurt halkının en güzel projelere sahip olması gerektiğinin altını çizen Alatepe, ‘Esenyurt Belediyesi olarak nostaljik Yeşilçam filmleriyle açık hava sinema keyfi başlattık. İlk film Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda Yeşilçam’ın klasiklerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ oldu. Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen bu keyifli gecede sinemaseverler unutulmaz bir gece yaşadı. 30 Eylül’e kadar belirli günlerde 12 ayrı filmle 43 mahallemizde ve toplu konutlarımızın bahçelerinde devam edecek.’

SEYYARA İZİN YOK

Esnaftan ve vatandaşlardan aldıkları şikayet üzerine bu kararı aldıkların belirten Başkan Ali Murat Alatepe, “2-3 aydır bu uygulamanın alt yapısını oluşturuyoruz. Seyyar satıcılara, arkadaşlarımız gerekli bildirimleri yaptı. Seyyar satıcıların bir kısmı kendilerine tahsis edilen kapalı pazardaki yerlerini aldılar. Bundan sonra Esenyurt Meydanı başta olmak üzere ilçe genelinde seyyar satıcı göremeyeceksiniz. Zabıta personelimiz alınan karara karşı davranan seyyar satıcıya müsaade etmiyor. Denetimlerimiz aralıksız sürecek. Bu konuda taviz yok.”

ÇİRKİN İMAR ARTIŞINA HAYIR

Esenyurt Belediyesi’nin imar konusunda önemli adımlar attığının altını özellikle çizen Başkan Ali Murat Alatepe, ‘Artık imar artışı ya da imarla alakalı yasa dışında ki isteklere geçit vermeyeceğiz. Kimseye imtiyaz sağlamayacağız. İmar barışı ile birlikte sorunlu olan projeleri elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız.’

KURBAN BAYRAMINA HAZIRIZ

Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Esenyurt halkının şimdiden Bayramı kutlayan Alatepe, ‘Kurban Bayramında kurban satış alanlarımız hijyenik bir şekilde halkımız için hazırlanıyor. Yine kapalı pazarlarımız halka açılacak. Halk burada kurbanlarını rahatça kesecek. Belediye olarak bizde onlara elimizden gelen katkıları sunacağız’ dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
Çetin Aytekin Ağustos 5, 2018 / 10:24 Cevapla

Sayın başkan alatepe artık imarla ilgili yasadışı imara vermeyeceğini söylüyor.ama 5 senedir makromtek projesiyle 120 kişiyi dolandıran suç örgütü olduğu savcılar tarafından belirlenen kayıkçı ailesinin başka bir arsası için 6.kattan nasıl olurda 33 kat izin verebiliyorlar.hemde yeni ruhsat alınmış yani söylediği ile yaptığı arasında fark var.yani tirübüne oynuyor başkan başka bir şey değil.

    Emin Ağustos 5, 2018 / 23:21 Cevapla

    Elinizde belge ve net bilgi varsa bilmek isterim…

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.