SON DAKİKA

En Son Nokta

‘OKULLARIMIZI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ’

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli bugün yapımı devam eden okulları gezerek birçoğunun eğitim öğretim dönemine yetişmesi için müteahhitlere talimat verdi.

‘OKULLARIMIZI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 200 kez okundu.

Eğitimi önemsediklerini ve bu nedenle ilçede çok sayıda okul projesini aynı anda hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ensonnokta.com ve Anahtar Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada 17 okul projesinin birçoğunu yeni eğitim öğretim döneminde açacaklarının müjdesini verdi.

Alatepe, ‘İnşaatı devam eden okullarımızı İlçe Kaymakamımız Ekrem İnci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ile birlikte gezerek vaktinde yetiştirilmesi için gerekli incelemelerde bulunduk. Esenyurt’ta okul ihtiyacının giderilmesi için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz.

Belediyemiz ve bağışçılarımız eliyle yapımları süren 17 adet okuldan, Eylül ayında hizmete alacağımız 6 okulumuzda gerekli incelemelerde bulunduk. Esenyurt’ta okul ihtiyacının giderilmesi için çalışmalarımızı ara vermeden devam edecek’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.