SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖNGEL ‘STK’LAR OLARAK GÜÇLÜ OLMALIYIZ’

Kars Iğdır Ardahan Federasyonu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda MHP 3. Bölge Milletvekili adayı Gökhan Türkeş Öngel, çok sayıda STK başkanı ve basın mensubuyla Maya Marin Restaurant’ta bir araya geldi.

ÖNGEL ‘STK’LAR OLARAK GÜÇLÜ OLMALIYIZ’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 200 kez okundu.

Projeleri, çalışmaları ve seçime dair düşüncelerini paylaşmak adına yemekte STK başkanlarını, gazetecileri, partililerini ağırlayan Öngel yemekte yaptığı konuşmada aktif bir STK yöneticisi olarak STK’ların önemine dikkat çekti.

Öngel, ‘Bu millet ve bu devlet için çalışmak zaman harcamak, borç ödemek sırası bende. Memleketin bana kazandırdıklarının karşılığını verme sırası ban geldiği için milletvekili adayı oldum. STK’ların içinden gelen biri olarak bu akşam gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Artık bir olmalıyız, güçlü olmalıyız. Bunun yolu da STK’lardan geçiyor. Bu ülke çok badireler atlattı. Hepsini de çok şükür bertaraf etmeyi bu millet bildi. 24 Haziran’dan sonra Türkiye yeni bir sistemle yönetilecek. Bu yüzden kararlı ve inançlı bir şekilde sandıklara gitmeli ve onlara sahip çıkmalıyız’ diyerek kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

‘15 TEMMUZ EN BÜYÜK İHANETTİR’

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve İsmail Faruk Aksu ise  konuşmasında 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerin önemli bir dönüm noktası olduğuna işaret ederek “Hem Cumhurbaşkanı hem milletvekili seçilecek. 15 Temmuz 2016 hain bir darbe girişi karşı karşıya kaldı. 15 Temmuz bu ülkeye yapılan en büyük ihanettir. Bunu neden gündeme getiriyoruz. Çünkü o gün hainler tarafından büyük bir ihanet gerçekleştirilmiştir ve darbe girişiminde bulunulmuştur.  Türkiye’yi parçalamaya çalışmışlardır” dedi.

MHP olarak iki önemli ve büyük hedeflerinden söz eden Aksu, birinci hedefin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve  MHP’yi TBMM de bugünkünden daha güçlü bir hale getirmek olduğunu söyledi.

Programın ev sahipliğini yapan Kars Ardahan Iğdır Çevre İlleri Federasyon Başkanı Gürsel İlgüz yapmış olduğu kısa konuşmasında ise katılımcılara teşekkür ederken MHP den aday olan Kars Ardahan Federasyon Başkan Yardımcısı Gökhan Türkeş Öngel’e başarı dileklerinde bulundu.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.