SON DAKİKA

En Son Nokta

Ricardo Moyano 20 Mayıs’ta İstanbul’da!

Leica Camera Türkiye, gitar repertuvarındaki olağanüstü yorumları ve müzikal alanındaki başarısıyla tanınan Ricardo Moyano’yu ağırlıyor. Ricardo Moyano dinletisi 20 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek

Ricardo Moyano 20 Mayıs’ta İstanbul’da!
Kategori: KÜLTÜR SANAT - Bu haber 4.882 kez okundu.

Doğuş Grubu tarafından Türkiye‘ye taşınan Leica Camera Türkiye, dünyaca ünlü müzisyen Ricardo Moyano’nun müzikli anlatı etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin kendi bölgesindeki en kapsamlı ve prestijli fotoğraf üssü Leica Camera Türkiye daha önce; 212 Fotoğraf FestivaliChristie’s ve Sotheby’s gibi önemli müzayede evlerinin koleksiyonerlere yönelik seminerleri, Muhammed Ali’yi fotoğraflayan Magnum fotoğrafçısı Thomas Hoepker’in imza günü gibi etkinliklerle de adından söz ettirdi.

Ricardo Moyano; dünya müzik tarihine yön veren Avrupa ve Latin Amerika müzik kültürlerine hakkında anlatıları, klasik gitar eşliğinde, müzikal örneklerle harmanlayarak dinleyenlerle paylaşacak. Moyano etkinlik kapsamında dinleyicileri, Ortaçağ’dan günümüze uzanan müzik tarihine doğru keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Konuşma dili İngilizce olan etkinlik, 20 Mayıs tarihinde 17.00-18.30 saatleri arasında Leica Store İstanbul’da ücretsiz izlenebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.