SON DAKİKA

En Son Nokta

SAİT ÜSTÜNDAĞ HELALLİK İSTEDİ

Esenyurt’lu iş adamı Sait Üstündağ Umre seyahati öncesi mevlit vererek dostlarından helallik istedi.

SAİT ÜSTÜNDAĞ HELALLİK İSTEDİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 711 kez okundu.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen mevlitte dualar okundu sini sohbet gerçekleşti. Mevlite Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Babahan ve Togay Çoban, Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Meclis Üyesi Engin Doğru, Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Mahalle Muhtarları, iş adamları, STK başkanları ve Üstündağ ailesinin yakınları katıldı.

Dostlarından gerçekleştireceği Umre seyahat öncesinde helallik isteyen Sait Üstündağ, ‘Bugün burada beni ve ailemi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Ayrı bir mutluluk içindeyim. Dinimizin www.onlineblackjacksiteleri.com emirleri arasında yer alan kutsal topraklara seyahatim söz konusu. Allah herkese kutsal topraklara gidip gelmeyi nasip etsin’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.