SON DAKİKA

En Son Nokta

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X görücüye çıkıyor

Samsung, 7 – 8 Kasım 2018 tarihinde San Francisco’da düzenlenecek etkinlikte, ekranı bükülebilen telefonu Galaxy X’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X görücüye çıkıyor
Kategori: TEKNOLOJİ - Bu haber 4.935 kez okundu.

Samsung, @SamsungMobile twitter hesabı üzerinden kısa bir video paylaştı. Bu videosunu “Bugün ve gelecek arasındaki kavşak” şeklinde tanıttığı Samsung Developer Conference’i adres göstererek paylaşan Samsung, videoda Galaxy X’i andıran bir ikon da kullanmış.

Görünen o ki Samsung Developer Conference, 7 — 8 Kasım 2018 tarihinde San Francisco’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

1800 DOLARDAN SATIŞA ÇIKACAK

Tamamen katlanabilir bir tasarıma sahip olacağı yönünde önemli patentler ve haberlerle ünlenen Galaxy X, eski nesil kapaklı telefonları andıracak belki ancak “kıvrılabilir” ekranıyla fark yaratacak.

Açıkçası telefonu heyecanla bekliyoruz, ancak Galaxy X’in bir hayli de pahalı olması bekleniyor. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy X, 1800 dolar (Yaklaşık 9 bin 800 TL) fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.