SON DAKİKA

En Son Nokta

SEÇİM GÜNÜ YAŞLI VE ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Beylikdüzü Belediyesi, 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ilçe halkının huzur ve güven ortamı içinde oylarını kullanabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, engelli ve yürüyemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşları, oy kullanacakları bölgedeki sandıklara taşıma hizmeti sunacak.

SEÇİM GÜNÜ YAŞLI VE ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 207 kez okundu.

24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ilçe halkının huzur ve güven ortamı içerisinde demokratik hakları olan oy verme işlemini gerçekleştirebilmeleri için tüm imkânlarını seferber eden Beylikdüzü Belediyesi, engelli ve yürüyemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşlar için taşıma hizmeti sunuyor.

“Mutlaka oyunuzu kullanın”

Yaz tatili ve bayram tatilini fırsat bilerek şehir dışına çıkan vatandaşların oy verme işlemleri için mutlaka ikamet adreslerine dönmeleri gerektiğini vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok önemli bir haftadayız. Türkiye’miz için çok önemli bir gün yaşayacağız. Umut ediyorum ki bu tarihi seçim ülkemiz ve milletimiz adına bayram gibi bir seçim olsun ve sonrası da bu ülkeye güzel mesajlar versin.” dedi.

Kişilerin oy verme konusunda bilinçli olmasının çok önemli olduğunu belirten İmamoğlu “Oyumuzu kullandığımız gibi çevremizdeki vatandaşlarımızın da oy kullanması için teşvik edici olalım ve o gün oylarımıza da sahip çıkalım, gerekirse sandık başında görev alalım.” şeklinde konuştu.

 

Oy verme işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenler:

  • Oy vermeye giderken seçmen bilgi kağıdınızı yanınıza almayı unutmayın. Seçmen kağıdınız elinize ulaşmadıysa; YSK’nın internet sitesinden veya e-devlet kapısından oy kullanacağınız yeri görebilirsiniz.
  • Oy verme günü yanınıza üzerinde TC kimlik numarası bulunan TC Kimlik Kartı, geçici kimlik belgesi, resmi dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, sürücü belgesi gibi kimliğinizi tereddütsüz ortaya koyan resimli, resmi nitelikteki belgeyi yanınızda bulundurmayı unutmayın.
  • Oyunuzu kullanırken mührü belirlenen alanın dışına taşırmayın ve oy pusulasını zarfa yerleştirmeden mührün iyice kuruduğundan emin olun.
  • Zarfı sandığa attıktan sonra seçmen listesinde adınızın bulunduğu yerin karşısına imza atmayı unutmayın.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.