SON DAKİKA

En Son Nokta

Sosyal Medyada Kırdıklarından Özür Dileyen Avukat Evinde İntihar Etti

Avcıları’n tanınmış avukatlarından Hayri Yaman intihar etti. Hayri Yaman’ın evde yalnız olduğu bir anda bileklerini keserek yaşamına son verdiği iddia ediliyor.

Sosyal Medyada Kırdıklarından Özür Dileyen Avukat Evinde İntihar Etti
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 451 kez okundu.

AVCILAR’da avukat Hayri Yaman, evinde bileklerini keserek yaşamına son verdi. Avukat Yaman’ın sosyal medyadaki hesabından kırdığı arkadaşlarından özür dilediği ve ‘Büyük gün 5 Ağustos’ yazdığı belirlendi.

Merkez Mahallesi’ndeki evinde eşinden ayrı yaşayan Avukat Hayri Yaman’a aramalarına rağmen ulaşamayan tanıdıkları bugün evine gitti. Evde kapıyı açan olmayınca polise haber verildi. Gelen görevlilerin nezaretinde açılan evde Avukat Hayri Yaman’ın iki bileğini keserek yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Yaman’ın yaşamına son vermeden birkaç gün önce sosyal medyadaki hesabında “5 Ağustos Büyük Gün…”, “Bu güne kadar kırdığım, üzdüğüm her kim olduysa hepsinden özür diliyorum. Bu yaşamda kırmaya, üzmeye değmez” ve “Son diyeceğim ve isteğim bu ülkeyi kurtarmak için tüm cumhuriyetçiler birleşerek yeni bir hareket parti kurmalılar..” yazdığı belirlendi.

İntihar etmeden önce bir not bırakan avukat Yaman’ın cenazesinin annesinin mezarının yanına gömülmesini istediği ifade edildi.Ceset, otopsi için adli tıpa kaldırıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.