SON DAKİKA

En Son Nokta

Ünlü isimlerin 19 Mayıs mesajları

Ünlü isimler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladı

Ünlü isimlerin 19 Mayıs mesajları
Kategori: MAGAZİN - Bu haber 4.842 kez okundu.

Cem Yılmaz, Twitter hesabından, “19 mayıs Atatürk’ü Anma Genclik ve Spor Bayramınız kutlu olsun canım kardeşlerim. Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz, Mutluyuz, Gururluyuz !” mesajını yayınlandı. Ünlü komedyenin bu tweet’i 6 bin rt, 36 bin de beğeni aldı.

ECE ERKEN

“Ordu yok” dediler, Kurulur dedi. “Para yok” dediler, Bulunur dedi. “Düşman çok” dediler, Yenilir dedi. Ve Mustafa Kemal Atatürk Ne Dediyse Yaptı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

ÖZGE ULUSOY

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun…

HADİSE

19 Mayıs’ta genç, 23 Nisan’da çocuk olmayı seviyorum!  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün cesurca kurtuluş savaşını başlattığı, sonrasında gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını büyük bir onur ile kutluyorum! Sana olan minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz!

SİBEL CAN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

İBRAHİM TATLISES

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum…

DİDEM SOYDAN

Fikirleri,ruhu bizimle yaşayan her daim genç ! Mustafa Kemal ATATÜRK  19 Mayıs

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.