SON DAKİKA

En Son Nokta

VATANDAŞA KOLAYLIK OLSUN DİYE ‘AÇIK KAPI’

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan kaymakamlık bünyesinde ‘Açık Kapı’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında kaymakamlık binasında açılan Açık Kapı biriminde tüm sorunlarınızı yetkililere iletebilecek.

VATANDAŞA KOLAYLIK OLSUN DİYE ‘AÇIK KAPI’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 407 kez okundu.

Konuyla ilgili ensonnokta.com’a açıklama yapan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, ‘İçişler Bakanlığımızın Bütün Türkiye’de valilikler ve kaymakamlıklarda başlatmış olduğu” AÇIK KAPI PROJESİ”ni kaymakamlık girişinde, daire amirlerimiz, AÇIK KAPI görevlilerimiz ve vatandaşlarımızla hizmete açtık. Vatandaşlarımızın, hem doğrudan, hem de telefonla, internetle ve mektupla yapılacak her türlü başvurularını alacağız. İlgili kurumlara ileterek çözülmesini sağlamaya çalışacağız. Bir hafta içinde vatandaşımız yaptığı başvuru ile ilgili bilgilendirilecek. Sorunun çözümü hukuken veya imkanlar ölçüsünde gerçekleştirilemezse gerekçesiyle vatandaşımıza durumu bildireceğiz. Vatandaş odaklı bu projemiz için bütün kamu kurumu amirlerimiz ve temsilcisi öncelikle çözmeye çalışacaklar. Her zaman vatandaş odaklı çalışan bir anlayışta, vatandaş velinimetimizdir bilinciyle hareket ettiğimiz çalışmalarda AÇIK PROJESİ ile en iyi noktaya taşıyacağız. Projemiz ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.