SON DAKİKA

En Son Nokta

YSK Başkanı ilan etti! Başkan Erdoğan!

YSK Başkanı Sadi Güven, seçimin galibinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığını açıkladı.

YSK Başkanı ilan etti! Başkan Erdoğan!
Kategori: Genel - Bu haber 169 kez okundu.

YSK Başkanı Sadi Güven açıklamasından öne çıkanlar:

– Sandık tutanakları ilçe seçim kuruluna teslim edildi. Sisteme girilen sonuçlar ve sandık sonuç tutanakları YSK’ya geldiği anda siyasi partilerle paylaşılmaktadır. Sandık sonuçlarının ilanıyla birlikte internet sitemizde ıslak imzalı tüm vatandaşlarımıza sunulmaktadır.

– Karekodlar aracılığıyla bize geldiği anda siyasi partilerle 2014’den beri eş zamanlı paylaşılmaktadır. 81 milyon vatandaşımızın incelemesine de açık tutulmaktadır. Dünyada ilk ve tektir. Seçim güvenliği açısından çok önemlidir.

– Sistemimizden oyların yaklaşık 97.7’si alınmıştır. Erdoğan Cumhurbaşkanı seçimi kanunun geçerli oyların salt çoğunluğunu almıştır. Yüzde 10’luk barajı geçen AK Parti, CHP, HDP, İyi Parti ve MHP’dir. 5-10 gün sonra tüm vatandaşlarımızın incelemesine açılacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.