SON DAKİKA

En Son Nokta

MİLLİ YILDIZ HAYAT PARK’LI OLDU

Hayat Park 1 Rezidans projesinin anahtar teslim töreni ve Hayat Park 3 Paradise AVM projesinin tanıtım organizasyonuna katılan Galatasaray’ın efsane ismi, milli futbolcu Ümit Karan projeden daire satın alarak Hayat Park ailesine katılan önemli isimlerden biri oldu.

MİLLİ YILDIZ HAYAT PARK’LI OLDU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 13.893 kez okundu.

Gayrimenkul alanında sektörünün lider firmalarından Hayat Park Gayrimenkul A.Ş. , Hayat Park 1 Rezidans projesinin anahtar teslim töreni ve Hayat Park 3 Paradise AVM projesinin tanıtım organizasyonunu Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da gerçekleştirdi.

ÜNLÜ SPOR ADAMLARI KATILDI

Hayat Park 1 Rezidans projesinden daire alan Futbolcu Ümit Karan’a anahtar teslimi yapılan törene Ertem Şener, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar, Evren Turan, Hasan Kabze, Adem Kılıççı, Kadir Polatçı, Sema Aydemir gibi ünlü isimler Hayat Park Gayrimenkul A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli’nin misafiri olarak katıldı.

43.000 metrekarelik arsa üzerine kurulu, 1100 konut, 30 ticari üniteden oluşan, bünyesinde açık ve kapalı havuz, spor salonu ve kapalı otoparkı bulunan Hayat Park 1 Rezidans Projesi anahtar teslimlerinin başlamasıyla yeni sahiplerini ağırlamaya başladı.

Oldukça keyifli geçen etkinlikte Hayat Park Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli Ümit Karan’a dairesinin anahtarını teslim ederken, Hayat Park 1 Rezidans projesindeki daire sahiplerine anahtar teslimlerinin başladığı müjdesini vererek anahtarlarını teslim almak üzere satış ofisine davet etti.

Ayrıca Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde yepyeni bir alışveriş ve yaşam merkezi olacak Hayat Park 3 Paradise AVM Projesinin lansmanı yapılan etkinlikte inşaatına başlanan projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

7620 metrekare arsa üzerine kurulacak ve 267 bağımsız bölümden oluşacak Hayat Park 3 Paradise AVM, yerli ve yabancı markalardan oluşan mağaza karması, sinema salonu, oyun parkı ve açık ve kapalı sosyal alanlarında bulunan cafe ve restoranları ile şimdiden yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi oldu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.