SON DAKİKA

En Son Nokta

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ FİRMASIYIZ: HEM TOPRAK SAHİBİYİZ HEM DE BORÇSUZ BİR ŞİRKETİZ

Çözüm ortakları, emlak şirketi yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya gelen Hayat Park Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, kimsenin şüphesi olmasın. Yaklaşık 9 farklı bölgede projemiz var. Sahibi olduğumuz projelerin hepsi bir bir hayata geçiyor. Tüm projelerimizde toprak sahibiyiz ve borcumuz yok. Türkiye’nin en güçlü firmasıyız’ dedi.

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ FİRMASIYIZ: HEM TOPRAK SAHİBİYİZ HEM DE BORÇSUZ BİR ŞİRKETİZ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.581 kez okundu.

Düzenlediği yemekte çözüm ortakları, önemli emlak şirketleri ve iş adamları ile bir araya gelen Hayat Park yönetim kurulu başkanı Medet Anli şeffaf ve samimi bir şekilde projeleri konusunda ki son gelişmeleri aktardı.

Bu güne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini belirten Anli, ‘Şu anda devam eden 9 projemiz var. İnşaat sektörünün sıkıntıya girdiği bir dönemde çok şükür bizim projelerde bir aksaklık yok. Sonradan müdahil olduğumuz 3 projede sorun var lakin çözülemeyecek sorunlar değil.  Bugün burada medya huzurunda tüm çıplaklığıyla bunları aktarmak istedik. Esenyurt’ta maalesef bir çok projede sıkıntı yaşanmış. İnsanlar inşaat firmalarına ön yargı ile bakıyor. Hayat Park olarak biz bu ön yargıları ortadan kaldırıyoruz. Tüm projelerimiz tıkır tıkır ilerliyor. Kamuoyu çok kısa sürede projelerimizi vatandaşlarımıza teslim ettiğimiz törenleri izleyecektir’ dedi.

SÖZÜNDE DURAN BİR İSİM: MEDET ANLİ

Hayat Park Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli inşaat sektöründe sözünde duran biri iş adamı olarak tanınıyor. Bu güne kadar çok sayıda projeyi hayata geçiren Anli, şu anda 9 projeyi aynı anda yönetiyor. Eva Park ve Bulut İnşaat gibi halkı sıkıntıya sokan projeleri problemleriyle devralan Anlı, kısa sürede bu projeleri de tamamlayarak mağdur olan vatandaşların mağduriyetini gidermeyi hedefliyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.