SON DAKİKA

En Son Nokta

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, Oda ve STK başkanları, hukukçuları, bürokratları, sağlık kuruluşları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Bilgileri Kopyala
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 69.274 kez okundu.

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin  100. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecan ve coşkusunu yaşamaktayız.

Türk Milleti Kurtuluş savaşında bütün fertleri ile birlik olmuş, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek düşmana hep birlikte karşı koyarak şanlı bir zafere imza atmıştır. Bu şanlı mücadelenin sonrasında milletin iradesi egemen kılınarak Cumhuriyet’imiz, vatan ve millet sevdasının ölmez eseri olarak ortaya çıkmıştır.

Bu düşüncelerle  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümünü kutluyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz…

Harun ÖZER – AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı: Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Hayati ARKAZ – MHP MYK Üyesi, TBMM 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili: “Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz!” Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ( 28 Ekim 192328 Ekim 2023 )

Nabi KIRMIZI – DOĞA HOSPİTAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Erdal NAS – CHP AVCILAR İLÇE BAŞKANI: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Mustafa GÜNAYDIN- AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı: Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Abdullah KÜÇÜKOĞLU – AK PARTİ Avcılar İlçe Başkanı: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Sıraç SUSUZ – AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI: Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Tarık Emre AŞIK – TEPECİK SPOR – İŞ ADAMI: Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ali SUSUZ – ESENYURT BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISITürkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli mücadelede, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Erhan AKDOĞAN – AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı: Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Erkan SANATSEVER – Esenyurt Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı: Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Koray ÇORUH – CRH YAPI MİMARLIK: Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere dilenen bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun…

Recep TETİK –Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Rasim EKMEKÇİ – FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi – ÖZEKMEKÇİ Grup İnşaat: Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Bülent AKYÜREK – İYİ Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk”ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz.

Bülent ZEREN – Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Tuna Yüksel ÖZCAN- Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Emre YILMAZ – AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir… Cumhuriyet bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.

Togay ÇOBAN – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Nihat TEK – NT MİMARLIK: Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir… Cumhuriyet bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.

Hayrettin TAN – TAN YAPI İNŞAAT PVC LTD ŞİRKETİ: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk”ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz.

Hamdullah ARVAS – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Emin BATMAZOĞLU – HUKUKÇU: Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Suat ŞAHİN – Esenyurt Örnek Mahallesi Muhtarı: Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU – MÜSİAD Ardahan Kurucu Başkanı: Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Bahattin DEMİR – SAMYELİDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Abdurrahman ADA – Esenyurt Karadenizli Dernekler Platform Başkanı: Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Hayrettin BABAHAN – Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Evren PEHLİVAN – AVCILAR ORDU KUYUMCULUK: Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur. Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Timur AKÇİÇEK – İŞ İNSANI: Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur. Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun..

Selami AYDIN – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Tarkan KAYA – AK Parti Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi: Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Aytaç ÖZER – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Murat ÖZDEN – VAN DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI: Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Mustafa TARIM – AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Harun ORUÇ – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Şahin KIRMIZI – 5K MÜNENDİSLİK-REDPAİNT: Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Cemalettin SOLMAZ – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Tarık ERDEM – AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.

Erol AYDENİZ – AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.

Coşkun SAĞ – AK Parti Esenyurt ve İBB Belediye Meclis Üyesi:

Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Sadık PEHLİVAN – AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Yüksel YILMAZ – Esenyurt Nevşehirliler Dernek Başkanı: Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Orhan ONUR – ESENYURT İl Dernekler Birliği Başkanı: Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. ‘Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun’

Aydın ŞENGEZER – AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı: Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. ‘Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun’.

Engin DÜZ – ONURCAN DÜĞÜN SALONLARI & ARDAHAN KÜLTÜR EVİ BAŞKAN YARDIMCISI: Cumhuriyet”in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Yusuf KANCA – KANCA İNŞAAT: Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Şerafettin YOLCU – YOLCU İNŞAAT – OTOMOTİV: Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Fehmi KAVÇAN- İŞ ADAMI: Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Sait ÜSTÜNDAĞ – ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Bayram BUĞDAYCI – FİBA HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT YAPI PETROL ÜRÜNLERİ: Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Erol Bahadır BİLGİÇ – ARTFIRIN: Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Burhan ŞAŞMAZ – İstanbul Batmanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı: Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

Ferdi KILIÇ – FERD YAPI SAN. TİC. LTD. Yönetim Kurulu Başkanı: Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Kemal TÜRK – Avcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk”ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!