SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZBEY YAPI’YA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Esenyurt’ta Yapı Malzemeleri anlamında marka isimlerden biri olan Özbey Yapı Malzemeleri Şirketi yeni sektörleri fayans ve seramik mağazasını görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. Mağazanın açılışını AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri birlikte yaptı. Programı nedeniyle açılışa daha sonra katılarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Özbey ailesine bol kazanç diledi.

Bilgileri Kopyala
ÖZBEY YAPI’YA MUHTEŞEM AÇILIŞ
Kategori: Genel - Bu haber 977 kez okundu.

Battal Gazi Mahallesi, Çamlıbel Sokak üzerinde bulunan Esenyurt’un en büyük ve fazla ürün çeşidi bulunduran Yapı Marketlerinden biri olan Özbey Yapı Market, Seramik ve Fayans Mağazasını da hizmete açtı.

Açılışa Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Akboğa, Gürbüz Süleymanoğlu, Filiz Kütükçü ve Fethi Özger, AK Parti İlçe Yöneticileri Cüneyt Keskeç ve Mahmut Sarı, Mahalle Muhtarları, iş adamları, sektörün önemli temsilcileri, gazeteciler ve mahalle sakinleri katıldı.

‘ÇELİK MUTLU OLUYORM’

Açılış kurdelesini başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kesen AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, selamlama konuşmasında, ‘Yeni iletmelerin açılması Esenyurt’un ekonomisine katkı sağlaması beni oldukça mutlu ediyor.  Özbey ailesini tebrik ediyorum. Esenyurt’a yakışır bir mağazayı hizmete açmışlar’ dedi.

ALATEPE BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Seçim dolayısıyla farklı programları nedeniyle açılışa 1 saat sonra katılan ve Özbey Ailesine hayırlı olsun ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ‘Esenyurt hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bizler nasıl kendimizi yeniliyor ve yeni projelere imza atıyorsak ticaretle uğraşanlarda yeni sektörler ve atılımlarla kendilerini yeniliyorlar. Bugün burada olmak beni çok mutlu etti. Esenyurt’a yakışır kaliteli bir mağaza olmuş’ dedi. Alatepe, ayrıca sohbette ‘eskart’ projesini ve bu projeyle paranın Esenyurt sınırları içerisinde nasıl kaldığını esnaflara anlatarak onları bilgilendirdi.

ÖZBEY TEŞEKKÜR ETTİ

Özbey Yapı Malzemeleri veliahttı Mustafa Özbey açılışta yaptığı konuşmada tüm misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti. Hem belediye başkanının hem de ilçe başkanının yoğun programları olmasına rağmen açılışa katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Özbey, onlara teşekkür ederken 24 Haziran’da her iki başkana da Spinco giriş başarılar diledi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!