SON DAKİKA

En Son Nokta

YUSUF KARADEMİR ESOF’A ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ordulu iş adamı Yusuf Karademir Merkezi Esenyurt’ta bulunan Ordu Dernekler Federasyonuna (ESOF) başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bilgileri Kopyala
YUSUF KARADEMİR ESOF’A ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kategori: Genel - Bu haber 12.418 kez okundu.

Ensonnokta.com’a özel açıklamalarda bulunan Yusuf Karademir, ‘Kıymetli Ordulu Hemşehrilerim. Yıllardır acı günümüzde, mutlu anlarımızda hep birlikte olduk, Kâh ağladık, kâh güldük. Memleketimize hizmet yolunda hiç bir fedakârlıktan geri durmadık, Allah’ın izniyle durmayacağız.

TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu güne kadar ESOF Başkanlığı yapan başta Kurucu Başkan Hüseyin Akbaş olmak üzere,  Sayın Serdar Çatanak’a, Selami Aydın’a, Bora Yıldırım’a, Mustafa Gevrek’e ve Yönetimlerinde görev almış tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde ESENYURT ORDU DERNEKLER FEDARASYONU’nun yönetmeye talip olduğumu kamuoyuna ve tüm hemşehrilerime açıklamak istiyorum.

Memleketimizden binlerce kilometre ötede, hemşehrilerimizin birliği ve beraberliği adına çalışacağımı, iyi yada kötü günümüzde kenetleneceğimiz, her fikirden, her görüşten dostlarımıza eşit mesafede olacağımız bir ESOF hayal ediyoruz.

Fikirlerin özgürce konuşulduğu, çok renkli, çok fikirli, çok çeşitli ancak TEK SESLİ BİR ESOF için desteğinizi bekliyorum.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!