SON DAKİKA

En Son Nokta

Biri soytarı diğeri kahraman. Madalyonun iki yüzü!

Kısa zaman önce ülkenin dört bir yanında başlayan yangınların görüntüleri sosyal medyada yayılırken, hayvanı kurtarmaya çalışan çocuğun fotoğrafı da insanlara duygusal anlar yaşatmıştı… Küçük çocuğun cesaret dolu davranışı akıllara provoke amaçlı kaz heykeliyle objektif karşısına geçen Cem Yılmaz’ı getirdi ve ünlü komedyenin basit algısının halk üzerinde işe yaramayacağını gözler önüne serdi.

Bilgileri Kopyala
Biri soytarı diğeri kahraman. Madalyonun iki yüzü!
Kategori: Genel - Bu haber 10.630 kez okundu.

Ülkemizin ciğerlerinin alev alev yandığı şu anlar pek çok kahraman vatandaşın ortaya çıkmasına şahit olmuş, dikkat çeken detaylardan  biri olan küçük çocuğun yangından bir kuzuyu kurtardığı sahne ise görenlere duygu dolu anlar yaşatmıştı.

AKILLARA CEM YILMAZ’IN PROVOKASYONU GELDİ

Küçük bir çocuğun tek bir hareketi, kaz heykeliyle şov yapıp halkı galeyana getirmeye çalışan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın bu tavrının ne kadar yapmacık olduğunu ortaya çıkardı ve asıl kahramanın kim olduğunu tüm ülkeye gösterdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!