SON DAKİKA

En Son Nokta

Bağrına taş bastı İmamoğlu’na oy verdi, İSKİ evini başına yıktı!

İstanbul Büyükçekmece’de hayatını sürdüren İnşaat Mühendisi Ali Söylemez’in tapulu olan evi İSKİ tarafından mafyavari bir tavırla yerle bir edildi. HDP seçmeni olan ve Selahattin Demirtaş’ın “Bağrınıza taş basın gidin oy verin” söyleminden sonra İmamoğlu’na oy verdiğini belirten Söylemez: “AYAKLARIM KIRILSAYDI da sandığa gidemeseydim” itirafında bulundu.

Bilgileri Kopyala
Bağrına taş bastı İmamoğlu’na oy verdi, İSKİ evini başına yıktı!
Kategori: Genel - Bu haber 11.908 kez okundu.

İstanbul Büyükçekmece’de yaşayan İnşaat Mühendisi Ali Söylemez’in tapulu olan evi İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İSKİ tarafından yıkıldı. Karaağaç Mahallesi’nde yaptığı evini kanunlara uygun olduğunu vurgulayan Söylemez, yaklaşık 1 milyon lira zararı olduğunu dile getirdi. Söylemez, kendisine tebligat yapılmadan evinin yıkıldığını belirterek konuyla ilgili hukuki süreci başlattığını ifade etti.

TÖVBELER TÖVBESİ

Bir süredir hapiste olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın İstanbul’daki seçim sırasında “Bağrınıza taş basın gidin oy verin” çıkışıyla İmamoğlu’na oy verdiğini aktaran Söylemez yaşadığı mağduriyetten sonra ne kadar pişman olduğunu da belirtti. Söylemez: “Bağrınıza taş basın gidin oy verin dediler bağrımıza taş bastık gittik bu zihniyete oy verdik, evimizi başımıza yıktı. Keşke AYAKLARIM KIRILSAYDI da sandığa gidemeseydim. Bir dahaki seçimde TÖVBELER TÖVBESİ!” dedi.

USÜLSÜZCE YIKTILAR

“İSKİ bu işi hukuki ve usul yönünden bilseydi burayı yıkmazdı” diyen Söylemez şunları kaydetti: “Mafyavari takılmayı tercih ettiler. Arkadan birileri gidin ne gerekiyorsa yapın, hiç kimse de bir şey yapmaz zihniyeti var. Pes etmeyeceğiz. Havza koruma kanunu bahane. Burada İBB ve Büyükçekmece belediyesi ortak bir proje yapacak. Burayı rant alanı yapmak için bizi kurban seçtiler.” Hukuki süreç başlatacağını da belirten Söylemez “Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağız. Ne olursa olsun, çok ciddi usulsüzlükler yaptılar” diye konuştu.

KAYNAK: Sabah Gazetesi-Ulus Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!