SON DAKİKA

En Son Nokta

RUSYA FEDERASYONU MÜSLÜMAN İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜRKİYE DE TEMSİLCİK AÇTI

Rusya Federasyonu Müslüman İşadamları Derneği Türkiye temsilciliği iş insanı AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yusuf’a tevdi edildi. Çalışmalarına hızlı başlayan Yusuf, Türkiye’ye davet ettiği Federasyon başkanı ve beraberinde ki heyeti Türkiye’nin önde gelen kurumları ve iş adamlarıyla bir araya getirdi.

Bilgileri Kopyala
RUSYA FEDERASYONU MÜSLÜMAN İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜRKİYE DE TEMSİLCİK AÇTI
Kategori: Genel - Bu haber 8.585 kez okundu.

İş insanı Mahmut Yusuf’un Rusya Federasyonu Müslüman İşadamları Derneği Türkiye temsilciliğine getirildiği. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan Mahmut Yusuf konuyla alakalı Ensonnokta’ya konuştu.

Yusuf, ‘Bütün dünyada örgütlenen derneğin Türkiye temsilciliği de tarafıma tevdi edilmiştir. Türkiye-Rusya arasındaki ekonomik işbirliğine katkıda bulunacak bu dernek ve Türkiye temsilciliğinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Rusya Federasyonu Müslüman İşadamları Derneği yöneticilerini Türkiye temsilcisi olarak, ülkemizde çeşitli sektörlerdeki iş insanlarımızla buluşturuyoruz. Bu ülkenin ekonomisine bir nebze de olsa katkı vermek bizleri heyecanlandırıyor. Ülkemiz menfaatleri birinci sırada olmak kaydıyla durmadan, yorulmadan mücadelemize devam edeceğiz. Allah bereketlendirsin inşallah’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!