SON DAKİKA

En Son Nokta

DÜNYA YETİMLER GÜNÜ’NDE ESENYURTLU YETİMLER UNUTULMADI

Çalışmalarıyla Esenyurt’un kuşkusuz en başarılı Sivil Toplum Kuruluşu olan Kızılay ‘Dünya Yetimler Günü’ münasebetiyle yüzerce yetime hediye çeki takdim etti.

Bilgileri Kopyala
DÜNYA YETİMLER GÜNÜ’NDE ESENYURTLU YETİMLER UNUTULMADI
Kategori: Genel - Bu haber 9.385 kez okundu.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yetim iftarına AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer ve yetim kardeşlerimiz katıldı.

ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜ ÇOK ÖNEMLİ

Düzenlene iftar yemeğinde konuşan Esenyurt Kızılay Şube Başkanı Aytekin Çolak, ‘Dünya Yetimler Günü vesilesiyle ilçemizde yaşayan yetim çocuklarımızla iftar programımızda bir araya geldik. Yüzlerce yetim çocuğumuza bayramlık alışverişi için 600’er liralık çek hediye ettik. Çocuklarımızın yüzündeki tebessümü sürdürmek için yanlarında olmaya devam edeceğiz’ açıklaması yaptı.

DEVLET OLARAK YETİM VE ÖKSÜZLERİN YANINDAYIZ

İftar yemeğine katılan İstanbul Milletveikii Şamil Ayrım yaptığı açıklamada, Ramazan’ın 15. gününün “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edildiğini hatırlatarak, devlet olarak yetim ve öksüzlerin her daim yanında olduklarını söyledi.

Ramazan’ın 15. gününde yerel yönetimler ve merkezi yönetimin yereldeki temsilcileri ile birlikte yetimlerle bir araya gelmeye gayret ettiklerini ifade eden Ayırm, “Kader insanlara eşit fırsat vermeyebiliyor. Yaşarken insanların önüne engel çıkabiliyor, başka badireler atlatabiliyor. Babasını kaybetmek annesini kaybetmekte bu durumlardan bir tanesi ” dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Kızılay’ın düzenlediği iftara katılım sağlayan Kaymakam Vural Karagül, “Hem millet hem de devlet olarak sosyal bir devletin ilkesi olarak yetimlerimizin ve öksüzlerimizin yanında bulunmaya onların ihtiyaçlarını gidermeyi ve onlarla aynı havayı teneffüs etmeyi bir vazifemiz olarak görüyoruz. Bugünde ilçemizde ki yetim ve öksüzler ile beraber bir iftar yemeğinde bir araya geldik. Sağ olsunlar katılım sağladılar. Hediyelerimiz oldu. Beraber Ramazan’ın ulvi havasını teneffüs ettik ve iftarımızı beraber eda ettik” diye konuştu.

Yetim ve öksüzlerle bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bu bağlamda Kızılay yönetimine davetlerinden dolayı teşekkür etti. Belediye olarak yetim ve öksüzlere her daim destek verdiklerini belirten Bozkurt, bundan sonrada yardımlarının devam edeceğini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!