SON DAKİKA

En Son Nokta

TORIUM AVM’DE NELER OLUYOR..!

Yapımı yıllar önce tamamlanmış, açılışını gerçekleştirmiş olan Torium Avm önünde bu günlerde çelik Konstrüksiyondan çirkin bir yapı yükseliyor.

Bilgileri Kopyala
TORIUM AVM’DE NELER OLUYOR..!
Kategori: Genel - Bu haber 9.880 kez okundu.

Defalarca yazdık,

Projesi yıllar önce hazırlanmış, ruhsatları alınmış, iskanını almış, yasal prosedürleri tamamlanmış ve hizmetine yıllar önce başlamış bir AVM TORIUM.

E-5 üzerinde bulunan, milyonlarca insanın her gün önünden geçtiği bu AVM’nin hemen önünde çelik konstrüksiyondan yeni bir yapı yükseliyor.

Yetkilileri ve siyasi parti temsilcilerini uyarmıştık lakin çalışma son sürat devam ediyor.

Her gün milyonlarca insanın önünden geçtiği bu AVM’nin önüne kanunsuz bir şekilde yapılan bu çirkin yapının hesabını kim soracak?

İlçe kaymakamının bu konuda bir soruşturma açmasını bekliyorum. Yine AK Parti ve MHP grubunun konuyu meclise taşıyıp kanunsuz yapının hesabını sormasını arzuluyorum…

ENSONNOKTA HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!