SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET ÜZER TEŞEKKÜR ETTİ

Üz Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Mehmet Üzer geçtiğimiz günlerde kaybettiği oğlu Emirhan Üzer için teşekkür mesajı yayınladı. Üzer, acılı gününde acısını paylaşan, cenazeye katılan, duasını eksik etmeyen dostlarına teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
MEHMET ÜZER TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 8.186 kez okundu.

Mehmet Üzer yayınladığı mesajda, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan oğlumuz Emirhan Üzer’in cenaze töreninde ve taziyesinde bizleri yalnız bırakmayan ilçe belediye başkanlarımıza, siyasi parti il başkanlarına, il yönetimlerine, ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, Oda ve Vakıf başkanlarına, STK başkanlarına, spor kulübü başkanları ve yönetimlerine, kamu kurumlarında görev yapan saygın bürokratlarımıza, gazeteci dostlarımıza, iş insanlarına, esnaflarımıza, din adamlarımıza, eğitimcilerimize, tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta ailesi olarak başta merhum evladımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret, değerli dostumuz Mehmet Üzer olmak üzere tüm Üzer ailesine başsağlığı dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!