SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KUMPAS MI KURULUYOR?

Esenyurt ilçesinde özellikle AK Parti içerisinde ve partiye yakın olduğu iddia edilen isimlerin ilçe başkanı Harun Özer’i hedef aldıkları ve bu nedenle ilçe milli eğitim müdürü üzerinden Özer ve ekibine ayar vermeye, kumpas kurmaya teşebbüs ettikleri iddia ediliyor.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KUMPAS MI KURULUYOR?
Kategori: Genel - Bu haber 12.620 kez okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’le alakalı bazı ‘maşalar’ın kullanılarak milli eğitim camiasına zarar vermek istendiği ve bu yöntemle de aslında ilçe başkanı Harun Özer’in hedef tahtasına oturtulmaya çalışıldığı, yalan iddiaların telefon görüşmeleri, mesajlaşmalar ile yayılmasının sağlandığı ve sosyal medyalara iftira içerikli yazılar koyulması ve çıkarılması gibi talimatlarla verilerek algı operasyonları gerçekleştiğini öğrendim.

Bu maşaların sık sık bazı isimler tarafından (isimler bende var) arandığı, para teklif edilerek ilçe milli eğitim müdürünü ile alakalı haberler yaptırılması sağlandığı tarafıma iletildi.

Esenyurt ilçesinde dedikodularla, yalan iddialarla ve iftiralarla dönen çarkın içerisinde maalesef AK Partiye yakın bazı isimlerin olduğunu belirtildi.

Milli Eğitim müdürünün çeşitli dönemlerde tehdit mesajları aldığı, görevden el çektirilmesi için çeşitli kumpaslarla karşı karşıya kaldığı belgeleriyle tarafımla paylaşıldı.

HADSİZ bir yapının,

SERVİS ihaleleri ve KANTİN ihalelerine fesat karıştırma çabası içerisinde olduğu, BAKANLIĞIN ihtiyaç sahiplerine dağıttığı kitapları satıldığının ispatlandığı ve böyle bir yapının RANTINA çomak sokulduğu için biri ya da birileri tarafından düğmeye basıldığı iddiası var. Hatta (kaynağıma söz verdiğim için açıklamayacağım) çok önemli ihalelerde yapılan usulsüzlüklerin MÜFETTİŞ incelemeleriyle belgelendirilerek kayıt altına alındığını biliyorum. Sadece Pittes mülteci servisi taşımacılığında kamu ciddi anlamda zarara uğratılmış. Şube müdürü ve bazı memurlar meslekten ihraç edilmiş.

HEDEF HARUN ÖZER Mİ?

Başlatılmak istenen ama karşılık dahi görmeyen bu çirkin OPERASYONUN araştırmalarım ve görüşmelerim sonrasında İKİ nedeni olduğunu öğrendim.

Birinci neden; BİR YAPI, İlçe Milli Eğitim Müdürünü AK Parti ilçe başkanının göreve getirdiği ve arkasında durduğunu iddia ederek MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NÜN yıpratılması gerektiği kararını veriyor. Siyasi hedefleri olduğu iddia edilen bu yapının, bu nedenle incir çekirdeğini doldurmayacak, aslı-astarı olmayan dedikodular üzerinde algı çalışması yaparak Milli Eğitim Müdürünü yıpratmayı hedefliyor.

İkinci neden; Tarafıma ulaşan (isimleri bende saklı) bazı okul müdürleri, ‘Ama milli eğitim müdürü de toplantılarda bize çirkin üslup ile yaklaşıyor’ serzenişinde bulundu.

‘Meseleniz bu mu? İlçe milli eğitim müdürü servis ihalelerine fesat mı karıştırmış, kantin ihalelerini yandaşlarına mı peşkeş çekmiş, okullara gelen kitapları mı satmış? Okullarınız durumu perişan vaziyette mi? Bunlarla ilgili bırakın belgeyi İDDİANIZ dahi var mı?’ diye sorduğumda ‘yukarıda Allah var böyle bir şey ne gördük ve ne de duyduk’ yorumunda bulundular.

Anladığım kadarıyla yeni milli eğitim müdürü Necati Yener ve ekibi birilerinin tekerine ÇOMAK soktu. Aslında bütün mesele bu. Bu tahmin edilen BİRİLERİ bugün okul müdürlerini ve bazı maşaları kullanmaya çalışsa da Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’le görüştüğümde haklı davasından vazgeçmeyeceğini ve birçok konuyu mahkemeye taşıyacağını belirtti.

Sendika başkanına, yöneticilerine ve okul müdürlerine tavsiyemdir. Ayak oyunları tertipleyenler, fırıldaklık yapanlar ve siyasi ihtirasları nedeniyle birileri tarafından camianızı sıkıntıya sokacak SUNİ gündemlerle uğraşmayın ve içerisinde olmamaya özen gösterin. Bu bir geçiş süreci. Zaman geçtikçe biri birinizi daha iyi anlayacak ve tanıyacaksınız. Kimsenin değirmenine su taşımayın, alet olmayın. Mücadelenizi yaptığınız kutsal görevin başarısı ve kaliteli genç nesiller yetiştirmek için sürdürün. Toplumun sizden böyle bir beklentisi var. Aksi takdirde bundan zarar görecek eminim ki camianız olacak.

ENSONNOKTA GENEL YAYIN YÖNETMENİ: EMİN BEYAZ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!