SON DAKİKA

En Son Nokta

MÜDÜR MÜ, KABADAYI MI?

Veliler ve öğrenciler tarafından CİMER ve MEBİM’de hakkında onlarca şikayeti bulunan Esenyurt Anadolu Lisesi Müdürü Bahadır Pehlivan’ın bir öğrencisini darp ettiği ortaya çıktı. Darp raporu alan öğrenci Y.Ş. ve ailesi devletin ilgili kurumlarına şikayette bulunarak hakkını aramaya çalışıyor.

Bilgileri Kopyala
MÜDÜR MÜ, KABADAYI MI?
Kategori: Genel - Bu haber 16.397 kez okundu.

Veliler ve öğrenciler tarafından CİMER ve MEBİM’de hakkında onlarca şikayet bulunan, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin şikayetler üzerine okula giderek defalarca tutanak tuttuğu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hakkında soruşturma açtığı Esenyurt Anadolu Lisesi Müdürü Bahadır Pehlivan’ın bir öğrencisini darp ettiği ortaya çıktı.

Yapılan şikayetler, açılan soruşturmalardan ceza almadan sıyrılan Bahadır Pehlivan’ın masum bir öğrenciyi (Y.Ş) tekme tokat darp ettiği ortaya çıktı. Ensonnokta ve Anahtar Gazetesi’nin ulaştığı belgelerde yaşanan vahim olay sonrasında öğrenci Y.Ş.’nin darp raporu aldığı velisiyle birlikte emniyet müdürlüğüne ve ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de şikayette bulunduğu bilgisine ulaştık.

BU MÜDÜRÜ KİM YA DA KİMLER KORUYOR?

Bu güne kadar hakkında onlarca şikayet olduğu öğrenilen müdür Bahadır Pehlivan’ın şimdiye kadar her hangi bir ceza almaması kendisiyle alakalı koruma kalkanı oluşturulduğu imajını doğurmuştu.

Bakalım bu son gelişmeden sonra yetkililer koruma kalkanını aşıp ‘Kabadayı’ müdüre gereken cezayı verecek mi?

Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta medya kuruluşları olarak konunun takipçisi olmayı sürdüreceğiz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Harun ülger Mayıs 3, 2023 / 13:17 Yanıtla

Masum öğrenci hiç bir zaman ceza almaz. Ama tekme tokat da atmak kanunda yok. Kınama cezası var. Olayı tam bilmiyorum…

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!