SON DAKİKA

En Son Nokta

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK LİSE EĞİTİM KAMPÜSÜ’NÜN TEMELİ ATILIYOR

Türkiye’nin hiç kuşkusuz en büyük ve en donanımlı lise kampüsü Esenyurt’ta hayata geçiyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Avrupa’ya örnek projesinin temel atma töreni Cuma günü saat 14.30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşiyor.

Bilgileri Kopyala
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK LİSE EĞİTİM KAMPÜSÜ’NÜN TEMELİ ATILIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 18.720 kez okundu.

Esenyurt’ta Eğitim konusunda dev bir adım atılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı onlarca okulu, sosyal donatı alanlarını ve çok sayıda farklı konsepti bir araya getirdiği ve Avrupa’nın en donanımlı ve kapsamlı Eğitim Kampüsünü hayata geçiriyor.

NE YOKKİ!

Şimdiden Avrupa’nın en büyük ve donanımlı Eğitim Kampüsü olarak kabul edilen projede neler yok ki. 5 Anadolu Lisesi, 1 Fen Lisesi, 1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Planetaryum, 1 Bilim Sanat Merkezi, 1 Erkek 1 Kız Öğrenci Yurdu, Kütüphaneler, Konferans Salonu, Açık ve Kapalı Spor Salonları, İbadethane, Atölyeleri ile dünyada eşi benzeri olmayan mükemmel bir eğitim kampüsü olarak şimdiden Esenyurtluları ve eğitimcileri heyecanlandırmaya yetti.

HARUN ÖZER: MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

Projenin Esenyurt’un çehresini değiştireceğini belirten AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Gerçekten mutluyuz ve gururluyuz. Öncelikle böyle bir projenin ilçemizde hayata geçmesi gerçekten çok önemliydi. Birde Cumhurbaşkanımızın bu projenin temel atma törenine katılması ayrı bir sevinç. Esenyurt ilklerin ve güzelliklerin adresi olmaya devam edecek. Bunu da sağlayacak parti dün olduğu gibi yarında AK Partidir. Bir kez daha ilçemize ve İstanbulumuza hayırlı olsun’ açıklaması yaptı.

NECATİ YENER: EĞİTİM SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ

Projenin konseptiyle Esenyurt’a çok yakışacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ‘Gerçekten dünya çapında harika bir proje. Eğitimle alakalı gençlerimizin her şeyi bir arada bulacağı bir projeden bahsediyoruz. İnşallah temel atmadan sonra kısa sürede bitirilecek ve Türkiyemize armağan edilecektir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun’ temennisinde bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!