SON DAKİKA

En Son Nokta

ERKAN SANATSEVER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNET VE SAYGIYLA YAD ETTİ

ESS Biyosidal yönetim kurulu başkanı iş adamı Erkan Sanatsever yayınladığı mesaj ile ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
ERKAN SANATSEVER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNET VE SAYGIYLA YAD ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 58.899 kez okundu.

ESS Biyosidal yönetim kurulu başkanı iş adamı Erkan Sanatsever ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum’ açıklaması yaptı.

Erkan Sanatsever, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kuruluşunun 100’üncü yıl dönümüne erişilen Cumhuriyet’in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında saygı ve minnetle yad ettiğini belirtildi.

Anma mesajında, “Büyük fedakarlıklarla bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve değerlerimizi güçlendirerek geleceğe taşımayı, kahraman ecdadımıza ve şanlı tarihimize karşı vefa borcu olarak görüyoruz. Onurlu bir mazinin evlatları olarak bugün bizlere düşen, medeniyet değerlerimizi ihya etmek, devletimizin bekası ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışarak ecdadımızın tertemiz mirasını yarınlara taşımaktır” ifadesine yer verdi…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!