SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI FEHMİ KAVÇAN: AVCILAR’I KAZANACAĞIZ

Avcılar’ın sevilen iş adamı Fehmi Kavçan AK Parti Avcılar’dan belediye meclis üyesi aday adaylığını açıkladı. Dosyasını ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu’na teslim eden Kavçan iddialı konuşarak bu dönem Avcılar’ı kazanacaklarını iddia etti.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI FEHMİ KAVÇAN: AVCILAR’I KAZANACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 62.710 kez okundu.

Avcılarlı hayırsever iş insanı ve sivil toplum yöneticisi Fehmi Kavçan AK Parti’den Avcılar Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını duyurdu.

KAVÇAN ‘HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Avcılar’ın uzun yıllardır sağlıklı hizmet almadığını ifade eden Fehmi Kavçan Ensonnokta’ya yaptığı özel açıklama ile düşüncelerini paylaştı. Kavçan, ‘Cefakar ve vefakar Teşkilat Mensuplarımız, Kıymetli Avcılar hemşerilerim, Hanımefendiler, Beyefendiler; Hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm hayalim olan bu ilçeye hizmet etmek şahsi hayatımın en büyük dileği ve arzusudur. Fakat bu arzumu, siz; Aziz dava arkadaşlarım olmadan asla başaramam. Sizlerin gönlünde olmak benim için paha biçilmez bir değere sahiptir. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Avcılar için aşkını ve yüreğini ortaya koyan bu kardeşiniz, kutlu vazife için önce dualarınıza, sonra desteklerinize talip.

İlk günkü gibi; Heyecanla, samimiyetle, aşkla ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjimizle, hizmet için buradayız. Avcılarımızın daha iyi yönetilmesi tek arzumuzdur. Bu dönem Avcılar’ı AK Parti ailesine katacağız.’ diyerek meclis üyeliği yolunda kendisine destek veren dostlarına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!